Hvem er vi?

Klaus

Klaus Tore Lerum, leder

Utdannet innenfor ungdomssosiologi og idrett/friluftsliv fra Høgskulen i Sogn og Fjordane. I tillegg en rekke kurs om blant annet adferdsvansker, vold, rus og andre relevante tema.

Klaus er båtinteressert og glad i jakt, fiske og friluftsliv.

Erlend

Erlend Lønnestad, aktivitetsansvarlig

Utdannet lærer ved Høyskolen i Bergen. Forskjellige relevante kurs og er blant annet sertifisert motinstruktør. Har ledet flere tiltak i nærmiljøet.

Stor interesse for mekanisk arbeid, og er spesielt glad i å skru motor. Erlend er også glad i jakt, fiske og friluftsliv.

frode

Frode Gudvangen, leder avdeling Voss

Utdannet lærer ved Høyskolen i Bergen. I tillegg årsstudium i ungdomssosiologi fra Høgskulen i Sogn og Fjordane. Lang erfaring fra arbeid på barnevernsinstitusjon. En rekke kurs med relevant innhold.

Frode har en stor lidenskap for skikjøring og toppturer. I tillegg er han glad i jakt, fiske og friluftsliv.

placeholder

Tor-Arne Pape, faglig veileder

Tor-Arne er overlege og psykiater ved avdeling for rusmedisin i Helse Bergen. Han spesialiserte seg innen voksenpsykiatri i 1995 og han har lang erfaring fra ulike felter innenfor psykisk helse. Tor-Arne er i tillegg utdannet ernæringsfysiolog og har en master i helseorganisasjon. Vi er glade for at Tor-Arne er en del av vårt team.

I tillegg har vi gode samarbeidspartnere med relevant høyskoleutdanning, som har deler av den daglige kontakten med våre beboere.

Vi har alle lang erfaring med arbeid med barn, ungdom og unge mennesker med ulike utfordringer. Primært innenfor barnevern, skole og psykisk helse.

Kontaktinformasjon

Besøksadresse:
Leirvikflaten 3,
5179 Godvik

Postadresse:
Kråvikvegen 26,
5310 Hauglandshella

E-post: kontakt@aktivoppfolging.no

Telefon:
Klaus – 975 21 672
Frode – 905 16 284
Erlend – 928 46 714

Kontakt oss

Har du spørsmål angående våre tjenester? Benytt kontaktskjema, eller ring oss for en hyggelig og uforpliktende prat.