Våre boliger

Landås – trivelig leilighet på 30m2 med flislagt bad og integrert vaskemaskin på kjøkken. Kort vei til bussforbindelse og butikk. Rolig nabolag.

Eidsvågneset – fin nyoppusset sokkelleilighet på ca 35 m2 med eget soverom og stue med kjøkkenløsning. Utsikt til sjøen og gode solforhold. Varme i alle gulv. Kort vei til busstopp.

Ytre Sandviken – Moderne studioleilighet i nærheten av Handelshøyskolen. Stue med kjøkkenløsning og sovehems. Flislagt bad med egen vaskemaskin. Buss og butikk rett utenfor leiligheten.

Sandviken – koselig nyoppusset leilighet sentralt i Sandviken. Stue med kjøkkenløsning og flislagt bad med vaskemaskin og tørketrommel. Sovealkove. Gangavstand til sentrum og gode bussforbindelser.

I tillegg til våre egne boliger, har vi et godt samarbeid med flere huseiere som leier ut bolig. Vi er behjelpelige med å finne egnet leilighet på det private markedet i ønsket område, og deretter lager vi en oppfølgingspakke som passer hver enkelt ungdom.

Prosjekt Askøy – vi samarbeider med et byggfirma om å sette opp et nytt bygg med tre-fire enheter sentralt på Askøy. Leilighetene vil holde god standard og være på ca 40-50 m2. Mer informasjon kommer etter hvert som prosjektet utvikler seg.

Vår tanke er at ungdom skal bosettes i naturlige omgivelser, noe som danner grunnlag for våre valg av bolig.

Kontaktinformasjon

Besøksadresse:
Leirvikflaten 3,
5179 Godvik

Postadresse:
Kråvikvegen 26,
5310 Hauglandshella

E-post: kontakt@aktivoppfolging.no

Telefon:
Klaus – 975 21 672
Frode – 905 16 284
Erlend – 928 46 714

Kontakt oss

Har du spørsmål angående våre tjenester? Benytt kontaktskjema, eller ring oss for en hyggelig og uforpliktende prat.